Regnskaber

Seneste regnskaber fra Odense
Søg i regnskaberne ved at trykke "Ctrl + F"
Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Fadersminde ApS må se millionunderskud i øjnene

Overskuddet i Fadersminde ApS, der er et firma i Odense M, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 9,2 millioner til -9,7 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 10,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Virksomhed i Odense C fik lidt lavere overskud

JJLBB 1 ApS, der er en virksomhed i Odense C, har igen overskud. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 105.895 til 99.811 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 116.402 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Går i den rigtige retning: Virksomhed i Odense C får mindre tab

Underskuddet i selskabet JJLBB ApS i Odense C er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet skåret ned fra -228.988 til -179.467 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 129.921 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Løbexperten ApS i Odense C går fra overskud til tab

Overskuddet i selskabet Løbexperten ApS, der har adresse i Odense C, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 65.577 til -116.384 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 369.627 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Unifly ApS i Odense C gik fra underskud til millionplus

Efter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i Odense C-virksomheden Unifly ApS i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -988.507 til 3,6 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Vaffelhuset Skovsøen ApS holder fast i millionoverskud

Vaffelhuset Skovsøen ApS, der er en virksomhed i Odense C, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 1,5 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang: Danish Ovo Investment ApS får milliontab

Danish Ovo Investment ApS, der er et firma i Odense C, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -45.877 til -5,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på -42.193 kroner.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Odense C fik lidt lavere overskud

Odense C-virksomheden TMT EJENDOM ApS har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 114.023 til 111.309 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 119.588 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Minus i virksomhed i Odense C

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Tandprotese Klinikken Odense ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -182.101 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Tarup går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet KB Kiropraktik ApS i Tarup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 198.372 til -11.084 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 268.978 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Copla Holding ApS i Fangel går fra overskud til underskud

Overskuddet i selskabet Copla Holding ApS, der har adresse i Fangel, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 454.003 til -498.690 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 454.003 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Mørk & Skov ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Mørk & Skov ApS, der har adresse i Højme. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,2 millioner til 2,0 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,0 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 64 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 56 ansatte - en nedgang på 12,5 procent.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i ejendomsvirksomhed i Sanderum er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet BØGELUND INVEST ApS i Sanderum. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -134.744 til 180.832 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 344.921 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Dyrup fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i RBM Holding 1 Odense ApS, der er et firma i Dyrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 374.777 til 535.608 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Skov Holding Odense 1 ApS i Odense C ryger fra millionplus til minus

Overskud er blevet til underskud i Odense C-virksomheden Skov Holding Odense 1 ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,2 millioner til -621.697 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Holdingselskab i Odense M går fra overskud til minus

Overskud er blevet til underskud i FAW Holding ApS, der er et firma i Odense M. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 207.244 til -193.151 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 207.244 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Villestofte fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet RPG GOHLKE HOLDING ApS i Villestofte. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 953.089 til 1,0 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Commeo ApS i Odense M får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Commeo ApS, der har adresse i Odense M. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -61.457 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i indtjeningen i Dyrup-firmaet Rasmus Stage Holding ApS

Firmaet Rasmus Stage Holding ApS i Dyrup har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 109.845 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos holdingselskab i Højby

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Højby-firmaet VOMA Holding A/S . Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 22,3 millioner til 15,6 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 22,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Underskuddet stiger i finansvirksomhed i Korup

Selskabet DAMOKA HANDEL & INVESTERING A/S i Korup fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -125.421 til -671.369 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 268.000 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Element Specialisterne ApS fik noget mindre i overskud

Element Specialisterne ApS, der er en virksomhed i Dyrup, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 363.329 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ti ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos Dalum-selskabet Goodwils Holding ApS

Dalum-selskabet Goodwils Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,6 millioner til 648.920 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Underskud hos Riedl & Co ApS

Det seneste år er endt med underskud i Odense C-virksomheden Riedl & Co ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -404.487 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på tre i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Odense C får minus

Det seneste år er endt med underskud i Odense C-virksomheden KR-Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -43.750 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Keas Invest ApS i Odense C tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense C-selskabet Keas Invest ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 217.802 til 239.120 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedad: Ejendomsvirksomhed i Odense C fik igen tab

Selskabet Keas Invest II ApS, der har adresse i Odense C, har fået minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -609.532 til -663.962 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Holdingselskab i Over Holluf fik lidt lavere overskud

Virksomheden CeMa Capital ApS, der har adresse i Over Holluf, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022/23, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 847.847 til 841.043 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Holdingselskab i Odense C ryger fra plus til millionminus

Overskud er blevet til underskud i selskabet Nedergaard-Invest ApS i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 4,1 millioner til -3,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 5,8 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense C-selskabet Monedero ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Monedero ApS, der er et selskab i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 3,5 millioner til 2,6 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 8,2 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Rotna Group ApS fik noget mindre i overskud

Dalum-virksomheden Rotna Group ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 4,0 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Går i den rigtige retning: Lidt mindre minus hos Nedergaard Medier ApS

Odense C-virksomheden Nedergaard Medier ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -48.455 til -27.457 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 905.028 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Jimmi Nielsen Holding ApS i Seden ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Seden-virksomheden Jimmi Nielsen Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 8,1 millioner til -1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 18,1 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Odense M tjente mindre i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden TOLSTRUP FINANS ApS, der har adresse i Odense M. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 5,3 millioner til 4,7 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 6,0 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Dalum tjente noget mindre i seneste regnskabsår

Dalum-virksomheden Rotna OMK ApS har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,5 millioner til 534.054 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen svandt ind hos virksomhed i Dalum

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Dalum-selskabet Rotna OBG ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 1,5 millioner til 911.980 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Holdingselskab i Odense M må se milliontab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i A&HNH Holding ApS, der er et firma i Odense M. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 5,8 millioner til -3,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 6,1 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Odense M

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden HAFT af 31.10.2019 ApS i Odense M. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 333.050 til 265.663 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Friske tal: Underskud hos Strat ApS

Det seneste år er endt med underskud i Strat ApS, der er et firma i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -574 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Holdingselskab i Seden vender underskud til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden MD Solutions Holding ApS i Seden. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -101.765 til 39.379 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Mere nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Seden

Selskabet MD Transport Solutions ApS, der har adresse i Seden, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -182.835 til -311.873 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 56.193 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen gik ned hos Rotna Estate ApS i Dalum

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Rotna Estate ApS i Dalum. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 734.565 til 481.368 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 734.565 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Ubberud-virksomheden Moesgaard Ejendomsservice ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Moesgaard Ejendomsservice ApS, der har adresse i Ubberud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 46.000 til 27.999 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget hos virksomhed i Tarup

Tarup-selskabet ELSE SILVIJA PODISS PETERSEN HOLDING ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 237.015 til 48.144 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 309.251 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Titech Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Titech Holding ApS, der har adresse i Odense SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,3 millioner til 7,4 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos Hjallese-virksomheden Det Fynske Bilhus A/S

Hjallese-virksomheden Det Fynske Bilhus A/S har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 882.228 til 186.729 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 882.228 kroner. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Moth Holding ApS i Fraugdekærby ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Moth Holding ApS, der er et firma i Fraugdekærby. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 7,1 millioner til -6,8 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,1 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 104 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 98 ansatte - en nedgang på 5,77 procent.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Underskuddet holder fast i Sisyfos Holding ApS

Selskabet Sisyfos Holding ApS i Odense C fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -10.341 til -65.186 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 80.421 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Virksomhed i Odense C tjente færre penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Odense C-selskabet FJBR Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 469.819 til 338.091 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 469.819 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense C-selskabet Jespersen Invest ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Odense C-firmaet Jespersen Invest ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 2,5 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang iindtjeningen hos holdingselskab i Agedrup

Firmaet OKS Byg Holding ApS i Agedrup har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 565.836 til 178.507 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Visti Jensen Holding ApS i Odense M ryger fra plus til millionminus

Forrige års overskud i Odense M-virksomheden Visti Jensen Holding ApS blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 2,1 millioner til -8,7 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 293,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Vejrup går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet KORUP TØMRERFORRETNING ApS i Vejrup. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 211.797 til -6121 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 211.797 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: It-virksomhed i Over Holluf fik lidt lavere overskud

Virksomheden CeMa Consult ApS, der har adresse i Over Holluf, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022/23, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 1,2 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Stabilt: Lægeklinik i Odense C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense C-virksomheden Speciallægeselskabet Allergi- og Lungeklinikken, Odense ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 615.940 til 650.002 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Virksomhed i Agedrup tjente færre penge i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet OKS Byg ApS, der har adresse i Agedrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 453.769 til 306.353 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Korup-selskabet Søren Koch Holding ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Søren Koch Holding ApS, der har adresse i Korup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 4,9 millioner til 3,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 6,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Mindre underskud i Ejendomsvirksomhed i Odense M

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i selskabet Pax af 2020 ApS, der har adresse i Odense M. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -1,3 millioner til -13.063 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Underskuddet holder fast i Visti Unlimited ApS

Odense M-virksomheden Visti Unlimited ApS har fået minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -627.426 til -646.790 kroner før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Probst Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Probst Holding ApS, der er et selskab i Odense SØ. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 828.581 til 1,0 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Probst Tagdækning & Søn ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Probst Tagdækning & Søn ApS, der er en virksomhed i Bellinge. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,0 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense SØ-firmaet Odense Murerforretning ApS

Odense Murerforretning ApS, der er en virksomhed i Odense SØ, har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 129.960 til 129.249 kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fire ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Underskud i holdingselskab i Stenløse er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet MAW Invest ApS i Stenløse. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -57.366 til 316.696 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Bilværksted i Korup fik større overskud end året før

Firmaet LØWE'S Autoservice ApS, der har adresse i Korup, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 153.079 til 175.836 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Løwe's Autoservice Holding ApS i Korup tjente flere penge i seneste regnskabsår

Virksomheden Løwe's Autoservice Holding ApS i Korup har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 106.436 til 123.199 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Virksomhed i Holmstrup fik forvandlet underskud til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i HeartBeat Group ApS, der er et firma i Holmstrup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -26.259 til 122.154 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Seden går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i Seden-virksomheden Værkstedsbutikken KJELDS CYKLER ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 565.385 til -397.183 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 565.385 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Friske tal: Her er ugens regnskaber fra Odense

Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Holdingselskab i Kirkendrup har underskud

LOMI Holding ApS, der er et firma i Kirkendrup, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet formindsket fra -15.539 til -14.621 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 16.805 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Restaurant Equi ApS i Sanderum gik fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Sanderum-firmaet Restaurant Equi ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -75.873 til 6593 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 184.754 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Odense M må se underskud i øjnene

Overskuddet i Odense M-virksomheden KATCO ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 856.320 til -951.690 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 913.500 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos virksomhed i Odense M

Odense M-firmaet PC Transport ApS har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 2,0 millioner til 438.780 kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit 18 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 19 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Større minus: Ejendomsvirksomhed i Odense M taber endnu mere

PC Ejendomsinvest ApS, der er et firma i Odense M, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -45.005 til -626.765 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Coong Logistik ApS i Stige går fra sort til rødt

Overskud er blevet til underskud i selskabet Coong Logistik ApS i Stige. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 932.067 til -533.529 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 17 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 18 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Minus i holdingselskab i Odense M er forvandlet til milliongevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden PC Holding Fyn ApS i Odense M. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -34.645 til 2,1 millioner kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minus igen: Virksomhed i Odense C får endnu et tab

Selskabet 2023 Formue forvaltning ApS, der har adresse i Odense C, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -138.282 til -200.774 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 25.295 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Reklamevirksomhed i Dalum går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i Leads2Sale ApS, der er et firma i Dalum. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 88.634 til -30.737 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 157.340 kroner.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Underskuddet stiger i holdingselskab i Odense C

Selskabet SCD Holding ApS i Odense C fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -4560 til -7756 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Virksomhed i Tarup går fra overskud til underskud

Overskuddet i selskabet BEREGNER-GRUPPEN ODENSE ApS. RÅDGIVENDE INGENIØR- OG BEREGNERFIRMA, der har adresse i Tarup, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 52.855 til -74.924 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 828.721 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit syv ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Kirkendrup-firmaet Lomi Ejendomme ApS

Virksomheden Lomi Ejendomme ApS, der har adresse i Kirkendrup, har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 443.552 til 416.485 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Undergroundkitchen ApS i Kirkendrup fik vendt underskud til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Kirkendrup-firmaet Undergroundkitchen ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -66.576 til 5738 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 120.701 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Mr. Drone ApS må se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Mr. Drone ApS i Sanderum. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 46.475 til -25.637 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Reco Taxa ApS må se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Reco Taxa ApS, der er et firma i Seden. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 207.497 til -10.551 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 207.497 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Virksomhed i Odense C går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet HEMI HOLDING ApS i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 362.424 til -114.476 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 362.424 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Odense SV må se underskud i øjnene

Overskuddet i Odense SV-virksomheden TELEMOBIL ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 33.909 til -47.234 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 33.909 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Virksomhed i Odense M går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet ANPARTSSELSKABET "GRØNNINGEN" i Odense M. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 114.027 til -101.905 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 114.027 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Tabet er blevet lidt mindre hos Bente Holding ApS

Selskabet Bente Holding ApS, der har adresse i Odense M, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet begrænset fra -9108 til -7336 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 229.270 kroner.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Finansvirksomhed i Næsby går fra gevinst til underskud

Overskuddet i Næsby-virksomheden VIC INVEST ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 228.321 til -309.418 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 257.232 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Hjallese fik større overskud end året før

Firmaet TOFT & JULIUS ApS, der har adresse i Hjallese, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 47.640 til 54.468 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Bumblebee Learning ApS i Odense M går fra overskud til tab

Overskud er blevet til underskud i Bumblebee Learning ApS, der er et firma i Odense M. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 12.715 til -7208 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Giraffe 2020 ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Giraffe 2020 ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 626.471 til 941.040 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i konsulentvirksomhed i Odense C er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i S. HØJLUND RASMUSSEN & CO APS, der er et firma i Odense C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -319.181 til 443.930 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Konsulentvirksomhed i Odense C ryger fra millionplus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet EGE INVEST ApS i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 1,6 millioner til -779.959 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Neder Holluf tjente flere penge i seneste regnskabsår

House of Media ApS, der er et firma i Neder Holluf, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 59.467 til 101.210 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Fremgang: Citymedia ApS i Neder Holluf gik fra minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Citymedia ApS i Neder Holluf. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -32.295 til 310.693 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: China Egg Products ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet China Egg Products ApS i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 14,1 millioner til 35,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet skrumpede relativt meget hos virksomhed i Bellinge

SAABY KONTOR & DATA ApS, der er en virksomhed i Bellinge, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 387.485 til 65.371 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Højme

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Højme-virksomheden FM Mattsson Denmark ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 48,4 millioner til 35,5 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 48,4 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 57 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 59 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Hjallese fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet B&R Industrial Automation A/S i Hjallese. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 4,8 millioner til 10,6 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 49 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 47 ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Dyrup fik noget mindre i overskud

Selskabet RTK Investment ApS i Dyrup har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,6 millioner til 176.248 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskud hos Fyns Bud & Transport ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Fyns Bud & Transport ApS, der har adresse i Odense SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 23.399 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Et år efter gevinst må holdingselskab i Odense M se tab i øjnene

Overskuddet i selskabet SAMIC HOLDING ApS, der har adresse i Odense M, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 76.535 til -690.537 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3,1 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Virksomhed i Odense M er gået fra minus til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet ATLEVEL ApS, der har adresse i Odense M. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -15.757 til 62.825 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Gasa Group Denmark A/S i Højme

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Højme-virksomheden Gasa Group Denmark A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 48,0 millioner til 28,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 48,0 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 176 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 178 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Gasa Group Holding A/S fik noget mindre i overskud

Gasa Group Holding A/S, der er en virksomhed i Højme, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 44,6 millioner til 11,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 44,6 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Virksomhed i Odense M går fra plus til underskud

Overskuddet i HIDE A/S, der er et firma i Odense M, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 82.214 til -86.993 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 100.262 kroner. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedad: Odense M-firmaet Samic Holding 2 ApS får endnu et tab

Selskabet Samic Holding 2 ApS, der har adresse i Odense M, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -31.275 til -32.224 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Sebastian Hoberg Holding ApS i Odense C får mindre underskud

Odense C-virksomheden Sebastian Hoberg Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -26.000 til -7722 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Intermarine Denmark ApS i Odense C fik gevinst i seneste regnskab

Selskabet Intermarine Denmark ApS i Odense C leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 133.883 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Medarbejdertallet var på tre i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Virksomhed i Næsby gik fra tab til millionoverskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden NMF Industries A/S, der har adresse i Næsby. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -4,7 millioner til 2,3 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 64 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 51 ansatte - en nedgang på 20,31 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen faldt hos Murrekilde Holding ApS i Odense SØ

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Odense SØ-virksomheden Murrekilde Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 100.000 til 1263 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tabeter blevet mindre hos Murrekilde Ejendomme ApS

Murrekilde Ejendomme ApS, der er et firma i Odense SØ, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet formindsket fra -67.000 til -12.116 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter overskud må ejendomsmæglervirksomhed i Odense C se tab i øjnene

Overskuddet i selskabet BoligOne Sebastian Rasmussen ApS i Odense C blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 42.000 til -91.629 kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nye tal: Underskud hos Mejlgaard Ejendom ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Mejlgaard Ejendom ApS i Odense M. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -341.566 kroner. Det er firmaets første regnskab. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Malerfirmaet Murrekilde ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Odense SØ-virksomheden Malerfirmaet Murrekilde ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 98.000 til -15.257 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 98.000 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Majbritt Skovsager Holding ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Majbritt Skovsager Holding ApS, der er et firma i Næsby. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 7,0 millioner til 7,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 131 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 117 ansatte - en nedgang på 10,69 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Sanderum tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet EJENDOMSSELSKABET MIDDELFARTVEJ 250-254. ODENSE ApS i Sanderum har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 121.908 til 215.366 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Odense C går fra overskud til tab

Overskuddet i selskabet Birthe og Steffen Jensen Holding ApS i Odense C blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 16.835 til -19.907 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Virksomhed i Højme mister flere penge

Selskabet FE af 20/3 2018 A/S i Højme fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -17.000 til -19.000 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Gasa Group Holding A/S fik noget mindre i overskud

Gasa Group Holding A/S, der er en virksomhed i Højme, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 44,6 millioner til 11,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 44,6 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Gasa Group Denmark A/S i Højme

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Højme-virksomheden Gasa Group Denmark A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 48,0 millioner til 28,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 48,0 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 176 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 178 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Zenflora A/S må se millionunderskud i øjnene

Overskuddet i Højme-virksomheden Zenflora A/S blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,9 millioner til -2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fem ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen gik ned hos Gasa Gruppen A/S i Højme

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Gasa Gruppen A/S, der har adresse i Højme. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 210.000 til 172.000 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 508.000 kroner.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Lumby går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i Lumby-virksomheden LIOL Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 63.521 til -57.406 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 194.773 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Nøttrup Marine Service ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Nøttrup Marine Service ApS, der er et selskab i Hjallese, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 31.330 til 460.449 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Sanderum fik større overskud end året før

HAK EJENDOMME ApS., der er et selskab i Sanderum, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 141.517 til 191.390 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Gå ud-virksomhed i Hjallese fik noget mindre i overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet NemKontrol ApS i Hjallese. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 16.876 til 893 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 54.823 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Bolbro Ejendomsinvest ApS tjente mindre i seneste regnskabsår

Bolbro Ejendomsinvest ApS, der er en virksomhed i Hjallese, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,9 millioner til 162.100 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos virksomhed i Odense NØ

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i AMH Trafik ApS, der er et selskab i Odense NØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 110.676 til 32.425 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Næsby fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Malina Bøgh Skovsager Holding ApS i Næsby. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 576.182 til 672.584 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos holdingselskab i Tarup

Firmaet TG 2010 ApS i Tarup har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 7,4 millioner til 2,1 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 8,2 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Tandlæge Susanne Hvilshøj ApS må se minus i øjnene

Overskuddet i Tandlæge Susanne Hvilshøj ApS, der er et firma i Tarup, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 132.250 til -178.395 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 511.602 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fem, året før var det seks.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos holdingselskab i Tarup

RZG ApS, der er en virksomhed i Tarup, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 7,4 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 8,3 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Rantzausgade 56 ApS fik sit overskud reduceret noget

Rantzausgade 56 ApS, der er en virksomhed i Tarup, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 16,0 millioner til 2,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 17,9 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Tab i holdingselskab i Skt Klemens er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden T-L Holding ApS, der har adresse i Skt Klemens. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -8422 til 84.808 kroner før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Korup-firmaet Ivan Klitgaard Holding ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Ivan Klitgaard Holding ApS i Korup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 1,2 millioner til 701.282 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet skrumpede relativt meget hos holdingselskab i Odense M

Virksomheden SKAARUP VESTERGAARD HOLDING ApS i Odense M har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 9,0 millioner til 886.417 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Løvdal Bolig ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Løvdal Bolig ApS, der er et selskab i Odense C. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,2 millioner til 2,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Et år efter millionplus må tandlæge-virksomhed i Tarup se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Tandlæge Anne-Mette Kromann ApS, der er et firma i Tarup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,2 millioner til -208.758 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stabilt: Virksomhed i Odense C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Martin Jensen, Odense, Holding ApS i Odense C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,3 millioner til 2,4 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Odense Låseservice Holding ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense Låseservice Holding ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 4,2 millioner til 5,5 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Rosenlund ApS i Odense M

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Rosenlund ApS, der er et firma i Odense M. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 84.000 til 25.844 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 84.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Ivan Klitgaard ApS i Korup

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Ivan Klitgaard ApS i Korup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 355.158 til 290.156 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 355.158 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Underskuddet er blevet mindre i virksomhed i Næsby

Næsby-virksomheden Selskabet af 1. november 2020, Odense A/S fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -161.086 til -66.653 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos Klitgaard & Co. ApS i Korup

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Klitgaard & Co. ApS i Korup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 890.635 til 697.161 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit ni fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til ti ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Et år efter gevinst må blikkenslagervirksomhed i Hjallese se tab i øjnene

Overskuddet i Bolbro VVS & Blik ApS, der er et firma i Hjallese, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 8000 til -118.253 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 426.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet svandt ind hos restaurantvirksomhed i Odense C

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i RESTAURANT DEN LILLE KRO ODENSE ApS, der er et selskab i Odense C. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 86.116 til 50.730 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Rosgaard Plant A/S i Odense M

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Rosgaard Plant A/S, der har adresse i Odense M. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 1,2 millioner til 671.598 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense C-selskabet Jesper Rosgaard Holding ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Odense C-selskabet Jesper Rosgaard Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 1,9 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tandlægerne Winkel ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Tandlægerne Winkel ApS i Odense NØ. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 424.328 til -216.532 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 424.328 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Større minus: 50 Minutes ApS i Odense SØ får større underskud

Det seneste år er endt med underskud i Odense SØ-virksomheden 50 Minutes ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen på -137.583 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fugecentralen Danmark ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Fugecentralen Danmark ApS, der er et firma i Blommenslyst. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 38.303 til -18.768 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense C-virksomheden Nordic Golf Systems ApS

Virksomheden Nordic Golf Systems ApS i Odense C har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 146.562 til 136.782 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: It-virksomhed i Odense M ryger fra gevinst til minus

Overskuddet i selskabet WriteReader ApS, der har adresse i Odense M, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 11.378 til -173.146 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet tre, året før var det fire.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen svandt ind hos it-virksomhed i Dalum

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Dalum-firmaet KPECON ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 995.945 til 638.444 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: El-virksomhed i Odense SØ fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense SØ-firmaet El-Team Fyn A/S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 8,2 millioner til 17,9 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 60 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 71 ansatte - en fremgang på 18,33 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Juul Invest ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Juul Invest ApS, der har adresse i Odense SØ. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 5,8 millioner til 9,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 95 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 118 ansatte - en fremgang på 24,21 procent.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Odense SØ-firmaet Juul Ejendomme Odense ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Juul Ejendomme Odense ApS, der er et selskab i Odense SØ. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 167.924 til 112.369 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 167.924 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Head Energy Dangrid ApS fik noget mindre i overskud

Firmaet Head Energy Dangrid ApS, der har adresse i Sanderum, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 2,7 millioner til 767.284 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 3,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit seks ansatte.

Forside For abonnenter

Minus igen: Virksomhed i Odense C fik igen tab

Selskabet Uurna aps., der har adresse i Odense C, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -15.009 til -20.016 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Anderup tjente færre penge i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Anderup-selskabet TSB HOLDING ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 100.003 til 81.949 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 935.366 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Intelligent Banker ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense C-selskabet Intelligent Banker ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,2 millioner til 2,6 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit ni fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Byggevirksomhed i Odense C får millionminus igen

Selskabet JW Totalentreprise ApS, der har adresse i Odense C, har fået minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -2,8 millioner til -2,8 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -1,3 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Hovedselskabet ApS i Odense C er gået fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Odense C-selskabet Hovedselskabet ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -64.075 til 44.709 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 199.456 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Mindre minus hos Worsan ApS

Selskabet Worsan ApS i Odense C fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -9711 til -2341 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang: Robobend ApS i Fraugdekærby mister store penge

Underskuddet i Fraugdekærby-virksomheden Robobend ApS voksede sidste år. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -1,0 millioner til -2,7 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -115.093 kroner. Forrige år var der i gennemsnit tre fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Finansvirksomhed i Odense C må se millionminus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet JBC INVEST ApS i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 7,3 millioner til -3,8 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,3 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Holdingselskab i Odense C ryger fra gevinst til milliontab

Overskud er blevet til underskud i selskabet JEW Holding ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 15,0 millioner til -6,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 42,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Odense C går fra overskud til minus

Overskuddet i Odense C-virksomheden TUE TOFT HOLDING ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 101.114 til -121.082 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 483.017 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Hollufgaard A/S i Odense C

Virksomheden Hollufgaard A/S, der har adresse i Odense C, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 395.788 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Responsible Leads ApS i Odense C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Responsible Leads ApS, der er et firma i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -13.658 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Fremgang: Tab hos Anders Stengaard Holding ApS er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Bolbro-selskabet Anders Stengaard Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -7160 til 88.052 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: It-virksomhed i Odense C fik større overskud end året før

Odense C-selskabet TC Holding Skanderborg ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 97.395 til 117.738 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Energi Fyn Holding A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Energi Fyn Holding A/S i Sanderum. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 83,9 millioner til 125,9 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 46 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 52 ansatte - en fremgang på 13,04 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Odense M fik millionoverskud

Virksomheden RMT TRADING ApS i Odense M har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 104.466 til 4,4 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit tre i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Virksomhed i Odense C går fra plus til tab

Overskuddet i selskabet PSYKOLOGHUSET - MULIGHEDERNES HUS ApS i Odense C blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 138.620 til -143.222 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 341.880 kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Højme

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Højme-virksomheden FM Mattsson Denmark ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 48,4 millioner til 35,5 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 57 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 59 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Maler-virksomhed i Odense C ryger fra gevinst til milliontab

Forrige års overskud i DCM Malerfirma A/S, der er et firma i Odense C, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 1,6 millioner til -5,6 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 76 ansatte.

Forside For abonnenter

Stadig minus: Virksomhed i Bellinge får større tab

PT Bangkok Holding ApS, der er et firma i Bellinge, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -8183 til -9244 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på -7082 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Dansk Aircon Fyn ApS fik sit overskud reduceret noget

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Odense N-firmaet Dansk Aircon Fyn ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 98.397 til 23.866 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 434.982 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Næsby fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Michella Chanel Bøg Skovsager Holding ApS i Næsby. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 576.182 til 672.584 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Underskud hos Vevi Trade ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Vevi Trade ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -138.817 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Tab hos Wicely ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Wicely ApS, der har adresse i Odense C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -20.619 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang iindtjeningen hos virksomhed i Odense C

Virksomheden TTM Odense ApS i Odense C har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 48,3 millioner til 3,7 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Odense C tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet RØNBAK HOLDING ApS i Odense C. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 239.000 til 369.781 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Mindre underskud i Virksomhed i Bellinge

Selskabet MB Service ApS i Bellinge fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet skåret ned fra -37.114 til -13.543 kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Arborista ApS i Højby tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet Arborista ApS, der har adresse i Højby, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 177.446 til 310.152 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i Odense C tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Odense C-selskabet HLP Projectconsulting ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 237.000 til 392.735 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i Odense C

Odense C-virksomheden TTM Odense 2 ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 16,0 millioner til 200.061 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 16,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Konsulentvirksomhed i Odense C fik sit overskud reduceret noget

Odense C-firmaet HLP Invest ApS, Odense har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 358.000 til 162.618 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 577.000 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Odense M hold fast i overskuddet

Odense M-selskabet Ejendomsselskabet Lutterstrasse, Bad Lauterberg ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 3585 til 3725 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Underskud hos K P Ejendomme I ApS i Dalum er blevet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Dalum-firmaet K P Ejendomme I ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -183.266 til 98.722 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Jesper Hjorth Holding ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Jesper Hjorth Holding ApS, der er et firma i Tarup. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 25.334 til -5464 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 69.985 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Mindre underskud i Virksomhed i Odense N

FMMBL Holding ApS, der er et firma i Odense N, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -3408 til -1698 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Nature Energy Biogas A/S må se millionunderskud i øjnene

Overskuddet i Nature Energy Biogas A/S, der er et firma i Odense SØ, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 167,3 millioner til -281,6 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 200,7 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 66 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 91 ansatte - en fremgang på 37,88 procent.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Holdingselskab i Odense SØ må se millionminus i øjnene

Overskuddet i selskabet NGF Denmark Holding ApS, der har adresse i Odense SØ, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 180,0 millioner til -253,1 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 182,3 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Sydjob & Fynjob ApS må se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Tarup-virksomheden Sydjob & Fynjob ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 42.414 til -16.457 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 143.866 kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Virksomhed i Odense C ryger fra plus til millionminus

Forrige års overskud i selskabet DANREN BOGDOL HOLDING A/S, der har adresse i Odense C, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 766.784 til -2,3 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 214 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 187 ansatte - en nedgang på 12,62 procent.

Forside For abonnenter

Friske tal: Virksomhed i Odense C får plus

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i MTT Partners 1 ApS, der er et firma i Odense C. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 901.711 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Jamus Holding ApS må se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Odense M-virksomheden Jamus Holding ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 75.215 til -51.540 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.