Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Odense i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Mathias Banke (t.h), journalist, og Henrik Skov Anhøj, redaktør, udgør redaktionen bag Erhvervsliv Odense, der skriver om og for byens virksomheder. Foto: Michael Svenningsen

Sådan beholder du den fulde indsigt i indbakken

Kære læser

Tak, fordi du læser Erhvervsliv Odense. Hundredvis af virksomheder og odenseanske medarbejdere gør det samme. Det gælder både via nyhedsbrevet og på Linkedin.

Det aktuelle nyhedsbrev er nummer 62 i rækken, og vi er rigtig glade for den fine modtagelse, vi har fået. Tak for det.

Interessen bekræfter os i, at der er levegrundlag for et lokalt erhvervsmedie i Odense. Men naturligvis er det ikke omkostningsfrit at fremkalde byens mest inspirerende og interessante fortællinger fra erhvervslivet, som andre kan lære af og glæde sig over.

Derfor tager vi nu næste skridt på vores livsrejse og bliver et medie med betalt indhold. Kort fortalt betyder det, at du skal bruge et abonnement for at få den fulde indsigt og oplevelse i din indbakke flere gange om ugen.

Her kan du som altid forvente:

Prisen er 199 kroner per måned (for én bruger) eller 1999 kroner for et årsabonnement (167 kroner/måned). Du sikrer din adgang ved at tegne abonnement her.

Du kan selvfølgelig også købe adgang til dine kolleger i virksomheden. Her laver vi en aftale, som passer til behovet. Skriv til vores sælger August på mail for at få en løsning til flere brugere.

Vi håber, at du fortsat vil læse med og dele vores ambition om at klæde ledere og medarbejdere på og inspirere til løsninger, så Odenses virksomheder kommer hinanden ved og står stærkere.

Billede af Henrik Skov Anhøj
Billede af skribentens underskrift Henrik Skov Anhøj Redaktør