Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Odense i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Softwarevirksomheder kan lave mange forskellige ting. Fælles for dem, der er med på denne liste, er, at de haft gode resultater det seneste år.

Her er de største software-overskud i Odense

Det er sjovt at gå på opdagelse i lister. Især når det er en liste over nogle, du måske kan blive inspireret af.

Derfor har Erhvervsliv Odense lavet en liste over de 10 softwarevirksomheder i Odense, som havde størst overskud i deres seneste regnskaber.

Måske bliver du overrasket over, hvem der befinder sig på listen, for de er ikke alle sammen virksomheder, du nødvendigvis har hørt om.

Kender du eksempelvis Kinematic? Virksomheden indtager listens femteplads, og ifølge direktør og medstifter Lars Overgaard, har virksomheden ikke for vane at gøre et stort væsen af sig.

Ikke desto mindre er virksomheden blevet til en sund forretning, og sammen med listen giver Lars Overgaard dig i dette nyhedsbrev indsigt i, hvad der har ført til Kinematics succes.

Har du gode ideer til emner for Erhvervsliv Odense, er du altid velkommen til at skrive til os. Det gør du her.

Du kan også følge os på vores Linkedin-side. Nye læsere kan tilmelde sig nyhedsbrevet her.

Tak fordi du læser med!

Billede af Mathias Banke
Billede af skribentens underskrift Mathias Banke Erhvervsjournalist
På førstepladsen finder man direktør Lars Kold Holdt og Synlab Medical Digital Services, som i seneste regnskabsår havde et overskud på næsten 100 millioner kroner før skat. Foto: Mathias Banke

Top 10: Disse odenseanske softwarevirksomheder tjente mest i 2021

Erhvervsliv Odense har samlet denne liste over de 10 softwarevirksomheder i Odense, som leverede de største resultater før skat i det seneste regnskabsår.
 
Top 10-listen består af:
 
1) Synlab Medical Digital Services A/S
2) Circular ApS
3) Simati ApS
4) EG Digital Welfare ApS
5) Kinematic ApS
6) Spectra Systems A/S
7) RelateIT A/S
8) Fellowmind Denmark II ApS
9) Autosource Group A/S
10) SeerupIT ApS
 
Klik ind på artiklen for læse, hvad der ligger til grund for de flotte resultater.

Dyk ned i listen og bliv klogere på, hvorfor disse 10 softwarevirksomheder i Odense er højdespringere, når det kommer til overskud i det seneste regnskabsår.

OVERSKUD: Profit er ikke den eneste bundlinje, man bør måle sin succes på, men det har nu alligevel noget at skulle have sagt. Og det kan være spændende at se lidt nærmere på højdespringerne, når det kommer til de økonomiske resultater.

Derfor har Erhvervsliv Odense sammensat denne liste over de 10 softwarevirksomheder i Odense med højeste resultat før skat i det seneste regnskab.

Nogle af virksomhedernes resultater er stødt vokset over årene, andre har et ekstraordinært resultat på grund af et salg, og få har sat fart på væksten på baggrund af verdenssituationen.

Sådan har vi gjort

  • Listen bygger på data fra hotellerne og konferencecentrenes seneste årsrapporter, som vi har fundet i regnskabs- og CVR-registret Biq.dk.
  • Der er tale om et øjebliksbillede, som viser, hvor meget selskaberne bag hotellerne og konferencecentrene tjente i deres seneste regnskabsår.
  • Alle regnskaber udgivet i perioden 27. september 2021 til 19. oktober 2022.
  • Tallene dækker over deres årsresultat (indtjening) før skat, men hvor personaleomkostninger og andre omkostninger altså er trukket fra.
  • Virksomhederne er afgrænset til selskaber, som er registreret under branchekoderne ”Computerprogrammering”, ”Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi”, ”Computer facility management” og ”Anden it-servicevirksomhed”.
  • Listen tager udgangspunkt i Odense Kommune. Det vil sige postnumrene 5000, 5200, 5210, 5220, 5230, 5240, 5250, 5260 og 5270.

1. Synlab Medical Digital Services A/S

Synlab med direktør Lars Kold Holdt i spidsen havde et umådeligt godt regnskabsår i 2021. Foto: Mathias Banke

Synlab Medical Digital Services er en af de virksomheder, der forretningsmæssigt havde gavn af coronasituationen. Det kan man i den grad se i de to regnskaber, virksomheden har afleveret siden 2020.

Lidt over 96 millioner kroner før skat lød resultatet på i det seneste regnskab. Det er mere end ni gange så meget som inden covid-19, og det er giver dem en førsteplads på denne liste.

Selv hvis du ikke kender Synlab, kender du sandsynligvis deres produkt. Virksomheden har udviklet de systemer, der ligger bag coronaprover.dk og vacciner.dk, og de er en videreudvikling af Synlabs WebReq, der forbinder over 3600 danske lægeklinikker med det offentlige sundhedssystem.

Erhvervsliv Odense snakkede med direktør Lars Kold Holdt i august, så vil du læse mere om Synlab, kan du klikke lige her.

2. Circular ApS

Rune Mai solgte sit livsværk, Aiia, for et trecifret millionbeløb. Foto: Ida Marie Kristensen

Circular har fundet vej til listens andenplads med et resultat før skat på 74 millioner kroner.

Egentlig er det iværksætteren Rune Mais holdingselskab, og overskuddet stammer dels fra salget af hans livsværk Aiia til Mastercard, dels fra salg af aktier.

Prisen vil han ikke ud med, men ifølge dagbladet Børsen fremgik det af Danske Banks årsrapport, at Danske Bank-koncernen indkasserede 180 millioner kroner på salget. Banken ejede et sted mellem 25 og 33,3 procent af aktierne i Aiia. Man kan altså roligt anslå, at Aiia blev solgt for et trecifret millionbeløb.

Fyens Stiftstidende snakkede med Rune Mai i august om, hvor idéen til Aiia opstod, og hvad det har krævet af entreprenøren at nå dertil. Det kan du læse her.

3. Simati ApS

Carl Baggers Allé 2, Dalum, Odense. Virksomheden Simati. Foto: Jesper Beenfeldt Nielsen

Det er ikke helt klart, hvad Simati laver, men det ser ud til at være en god forretning.

Virksomheden har i hvert fald skabt et resultat før skat på 63 millioner kroner med kun to ansatte på papiret, men virksomheden gør ikke det store væsen af sig udadtil. Ifølge regnskabet er Simatis væsentligste aktivitet "at skabe webportaler, drive handel og dermed beslægtet virksomhed", men virksomheden har ikke sin egen hjemmeside.

Direktøren Timothy Asher Malmros Genach ønskede heller ikke at præcisere, hvad det store overskud kommer af, da Fyens Stiftstidende forsøgte at række ud til ham.

4. EG Digital Welfare ApS

EG Digital Welfare med direktør Steffen Rugtved til venstre. PR-foto: EG Digital Welfare

EG Digital Welfare er et datterselskab af det store EG A/S, som udvikler og driver branchespecifik software baseret på cloud-teknologi.

EG Digital Welfares branche er den offentlige sundhedssektor, og virksomheden udvikler systemløsninger til selvbetjening, specifikke sagsforløb og den samlede indsats i social- og sundhedssektoren.

Det arbejde har givet et resultat før skat på 45, 3 millioner kroner i seneste regnskabsår, cirka 11 millioner kroner mere end året før.

EG Digital Welfare investerede i 2021 29,3 millioner kroner i at udvide og udvikle virksomhedens eksisterende softwareportefølje, og på baggrund af det forventer EG Digital Welfare et endnu bedre resultat for 2022.

5. Kinematic ApS

Lars Overgaard, som stiftede Kinematic sammen Erik Salling, fortæller om sin virksomhed i dette nyhedsbrev. Foto: Mathias Banke

Kinematic har skabt en god forretning ved at udvikle og sælge maskinstyringssystemer til gravemaskiner. Softwaren benytter GPS-data og 3D-vejmodeller til at sikre, at store infrastrukturprojekter forløber effektivt og med minimale fejl.

Den forretning har skabt et resultat før skat på 23,6 millioner kroner i virksomhedens seneste regnskab. I forbindelse med denne liste har Erhvervsliv Odense taget en snak med Kinemativ, og den artikel kan du læse længere nede i nyhedsbrevet eller ved at klikke her.

6. Spectra Systems A/S

Familiefirmaet Spectra Systems blev stiftet i 1989, og havde i seneste regnskab et overskud før skat på 11,8 millioner kroner.

Med direktør Claus Johansen i spidsen har virksomheden i mange år leveret digitale løsninger til hoteller, konferencecentre, resorter og restauranter.

Fundamentet er bookingsoftware, men Spectra Systems har mange andre løsninger inden for blandt andet marketing, økonomihåndtering, automatiseret betaling og performance dashboards.

Ifølge hjemmesiden har virksomheden i dag 35 ansatte, som alle stræber mod visionen om at blive den førende udbyder af brugervenlige softwareløsninger inden for restaurationsbranchen i Skandinavien og vores nabolande.

7. RelateIT A/S

Simon Berthelsen (midt), administrerende direktør i RelateIT. Foto: Christian Nordholt

RelateIT blev skabt, da oliebunkeren Monjasa opkøbte en it-afdeling i Odense på fire mand i 2013. En af Monjasas konsulenter, Simon Berthelsen, blev indsat som direktør for afdelingen, der både skulle lave opgaver for Monjasa og eksterne kunder.

Siden da er det gået stærkt for virksomheden, der er specialiseret i Microsofts platform Dynamics 365 Business Central, samt hjælper kunder med alt fra Business Intelligence over Microsoft Power Platform til IT-infrastruktur og udvikling af webapplikationer.

I dag tæller virksomheden 142 ansatte, og det seneste resultat på 10,9 millioner kroner før skat ligger stabilt i forhold til årene inden.

Undertegnede interviewede Simon Berthelsen for Fyens Stiftstidende i 2019, og selvom den artikel har nogle år på bagen, giver den stadig indsigt i RelateIT. Den kan læses her.

8. Fellowmind Denmark II ApS

Jesper Refning vandt inspirationsprisen ved EY Entrepreneur of the Year i 2021. Foto: Trine Grauholm

Fellowmind Denmark II ApS er måske stadig bedre kendt som Daxiomatic, som Jesper Refning stod bag. Navneændringen fandt nemlig sted sidste år, og 1. januar i år fusionerede Fellowmind Denmark II ApS fuldt ud med Fellowmind Denmark A/S, hvor sidstnævnte nu er det egentlige navn på virksomheden.

I overgangsåret 2021 lykkedes det virksomheden at skabe et overskud før skat på 10,4 millioner kroner. Fellowmind Denmark "hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsoft cloud-løsninger, tilskynde til agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere med at lære at anvende teknologien", står der på virksomhedens hjemmeside.

Jesper Refning er i dag en del af Fellowmind Denmark med titlen direktør for enterprise resource planning-systemer. Han har tidligere vundet EY's inspirationspris for sin måde at være leder på, og det har Erhvervsliv Odense tidligere taget en snak med ham om. Det kan du læse lige her.

9. Autosource Group A/S

Kent Bernsdorf, ejer af Autosource Group. Foto: Ida Marie Kristensen

Autosource Group har haft et støt stigende overskud over de seneste år, og i 2021 endte det med et resultat på 7,7 millioner kroner før skat.

Autosource Group er egentlig en koncern, som står på to ben. På den ene side har den en direkte salgskanal af biler gennem Flexlease.nu, og på den anden side har den en stadigt voksende palet af digitale software as a service-løsninger henvendt til blandt andre bil- og forsikringsbranchen.

Hele koncernen består i dag af mere end 50 medarbejdere, der foruden Odense har kontorer i København og Aarhus.

10. SeerupIT ApS

Jan Seerup, ejer af SeerupIT. PR-foto: SeerupIT

SeerupIT indtager listens 10. plads med et resultat før skat på 9,3 millioner kroner - vel og mærke med kun to ansatte ifølge regnskabet.

Overskuddet er et godt stykke over det dobbelte af det niveau, det har ligget på siden 2013. Virksomheden, der er ejet af Jan Seerup, laver konsulentarbejde og it til forsyningsvirksomheder, kommuner og affaldsselskaber i hele Danmark. Ved siden af har SeerupIT tjent penge på boligudlejninger.

Det ekstraordinære gode resultat skyldes, at SeerupIT har frasolgt hele it-delen til firmaet Axla, der driver den del videre. Ifølge regnskabet udgør salget 5,5 millioner kroner af overskuddet før skat.

Fremover vil SeerupIT koncentrere sig om boligudlejning, skriver Jan Seerup i en mail.

Lars Overgaard, direktør og medstifter af Kinematic, bruger en del af sin fritid på at istandsætte en Datsun 280ZX, som han sidder i her. Foto: Mathias Banke

Det var aldrig målet, at Kinematic skulle være en millionsucces: - Pludselig var vi markedsledende i Norge

Inden årtusindeskiftet var Lars Overgaard og Erik Salling med til at plante det frø, som i dag er vokset til Odenses robotindustri.
 
Den røde tråd fra dengang til i dag fører til virksomheden Kinematic, som i seneste regnskab havde et overskud før skat på 23,6 millioner kroner, det femtestørste blandt Odenses softwarevirksomheder.
 
Kinematic blev ikke etableret for at skovle penge ind, men derimod for at lave et bundsolidt maskinstyringssystemer til gravemaskiner, der kunne mindske fejl, spare ressourcer og hjælpe entreprenører, som anlægger store vejprojekter.

- Det er en branche, hvor det er vigtigt at have hjulene kørende hele tiden. Hvis systemet på gravemaskiner pludselig viser forkerte oplysninger fra GPS'en, kan den ikke lave noget, og så står der fire lastbiler og venter. Det er både stressende og dyrt, forklarer Lars Overgaard.

For ham er det vigtigt, at nye medarbejdere passer godt ind i Kinematics flade struktur, hvor rollen som projektleder skifter mellem de ansatte fra projekt til projekt.
 
- Vi vil selvfølgelig vil have dygtige mennesker, men det er langt vigtigere, at det er et helt menneske, der passer ind i flokken her, siger Lars Overgaard.
 
Læs hele artiklen og blive klogere på, hvordan Lars Overgaard og Erik Salling har skabt deres solide forretning.

Lars Overgaard og Erik Salling har sammen skabt Kinematic, som i regnskabet for 2021 havde et overskud på 23,6 millioner kroner før skat. Lars Overgaard fortæller her, hvordan Kinematic er blevet til en meget givtig forretning - selvom profit aldrig var motivationen.

OVERSKUD: Lars Overgaard og Erik Salling har drevet virksomheden Kinematic siden 2013, og efter nogle år, hvor virksomhedens hovedprodukt skulle ud over rampen, har virksomheden leveret et resultat før skat på 23,6 millioner kroner i det seneste regnskab.

Kort sagt laver Kinematic GPS-baseret software til gravemaskiner. Ved hjælp af GPS-koordinater og 3D-modellering sikrer softwaren, at store infrastrukturprojekter bliver udført mest effektivt og med færrest fejl muligt.

De første par år af firmaets levetid var fokus på andre opgaver.

- Da vi startede firmaet i 2013, lavede vi diverse softwareopgaver for at skaffe brød. Vi begyndte langsomt udviklingen af vores GPS-software parallelt med vores brødopgaver, indtil vi i 2015 kunne sætte fart på GPS-softwaren og satse fuldt på det. Målet var at komme i gang fuldstændig uden investeringer ude fra, og det er lykkedes, fortæller Lars Overgaard, der er direktør i Kinematic.

I dag tæller Kinematic 12 medarbejdere, som bor under samme tag som Makin, som Kinematic startede og ejer sammen med norske Maskinstyring AS. Samarbejdet opstod, fordi Kinematic søgte en stærk forhandler, og Maskinstyring AS søgte et godt produkt at sælge. Formålet var at etablere samarbejder med forhandlere i andre lande.

- Kunderne køber vores produkt hos deres nationale forhandlere, og forhandlerne har købt det hos Makin, som har købt hardware rundt omkring og software fra Kinematic. Kinematics indtægter kommer altså fra softwaresalg til Makin. Vi kunne i princippet lave alt muligt andet, det har vi bare ikke tid til, for det går forrygende godt, siger Lars Overgaard.

En ophavsmand til Odenses robotbranche

Lars Overgaard og Erik Salling har i år fejret professionelt sølvbryllup, for de to har snart arbejdet sammen i 25 år.

Siden han fik sin ph.d. i robotteknologi - en betegnelse, der ikke fandtes før det - har Lars Overgaard været en iværksætter, og man kan trække en lige linje i hans arbejdsliv fra 1996 til i dag.

Dengang startede Lars Overgaard virksomheden Amrose sammen med to andre, de fleste med kendskab til Odenses robotbranche genkender: Niels Jul Jakobsen, grundlægger af Mobile Industrial Robotics, og Rune Larsen, medstifter af Blue Ocean Robotics.

Amrose udviklede svejserobotter til Lindøværftet, der automatisk kunne navigere og udføre opgaver i komplekse omgivelser. Blandt andet på baggrund af projektet gav Maersk en stor donation, som gjorde, at SDU kunne etablere Maersk Instituttet.

I den periode blev Erik Salling ansat hos Amrose, og da Lindøværftet trak sig, fortsatte han og Lars Overgaard samarbejdet i virksomheden Amrose Robotics.

Efterfølgende bliver Lars Overgaard hyret til at lave et projekt for Mikrofyn. Lars Overgaard skulle videreudvikle Mikrofyns gravemaskine software, så det inkorporerede GPS-data og 3D-vejmodeller. Det projekt endte ifølge Lars Overgaard med at omsætte for godt en milliard i de 10 år, han var hos Mikrofyn.

Da Mikrofyn blev fusioneret med Leica Geosystems, fik Lars Overgaard lyst til at gå egne veje. Derfor startede han Kinematic for at lave en endnu bedre version af det, han havde brugt 10 år på at udvikle.

Kvalitet først og fremmest

Spol frem til i dag, hvor Kinematic er blevet markedsledende i både Norge og Sverige, som tilsammen står for omkring halvdelen af salg af maskinsyringssystemer til gravemaskiner globalt set, siger Lars Overgaard.

Stor profit var aldrig målet for ham, og han blev da også overrasket over, hvor godt markedet tog imod Kinematics produkt.

- I starten tænkte vi, det ville være okay, hvis vi kunne sælge 100 systemer om året. Men efter fem dage på messe havde vi solgt 73, og sådan er det gået lige siden. Lige pludselig var vi markedsledende i Norge, siger Lars Overgaard.

Det vigtige for ham har været at lave det bedste produkt på markedet. Det stiller krav til produktet, som skal have alle de nødvendige funktioner og stadig være brugervenligt, og det stiller krav til forhandlerne, der har kontakten til køberne af Kinematics maskinstyringssystemer.

- Vi udvælger også vores forhandlere med omhu, så vi er sikre på, de er kompetente og kan yde en god support for kunderne. Det er en branche, hvor det er vigtigt at have hjulene kørende hele tiden. Hvis systemet på gravemaskiner pludselig viser forkerte oplysninger fra GPS'en, kan den ikke lave noget, og så står der fire lastbiler og venter. Det er både stressende og dyrt. Derfor skal vi have forhandlere, der er hurtige og dygtige til at hjælpe kunden, forklarer Lars Overgaard.

Ingen faste roller

Lars Overgaard og Erik Salling leder Kinematic ud fra overbevisningen, at hvis kunderne, forhandlerne og medarbejderne har det godt, skal økonomien nok også blive god.

Kinematic er en arbejdsplads med en flad struktur, og kasketten som tovholder på de store og små projekter, virksomheden kaster sig ud i, skifter fra projekt til projekt. Samtidig har medarbejderne frihed til at vælge at arbejde med det, de finder mest interessant.

- Vores medarbejdere kan komme meget rundt omkring i emnerne, hvis de har lyst til det, eller de kan være specialister, hvis de hellere vil det, siger Lars Overgaard.

For ham er det vigtigt, at hver enkelt medarbejder bidrager til vidensdeling i virksomheden, så alle medarbejdere er i stand til at træffe kvalificerede beslutninger om arbejdsprojekterne.

Derfor vægter Lars Overgaard de menneskelige kvaliteter meget højt, når det kommer til rekruttering.

- Vi vil selvfølgelig have dygtige mennesker, men det er langt vigtigere, at det er et helt menneske, der passer ind i flokken her. Vi skal alle være i samme båd, slår han fast.

Metaller er guld værd, Montanas overskud falder, og Ifad leverer 18. overskud i streg

Her er fire udvalgte historie fra erhvervslivet i Odense.

Alumeco mere end fordobler overskuddet

Alumeco råder over et kæmpestort og delvist automatisk lager på Næsbyvej i Odense ved siden af Envases (tidligere Haustrup Fabrikker). Lager. PR-foto: Alumeco

Når en stor del af verden skriger efter aluminium og messing, er det godt at være den virksomhed, der kan levere det.

Det oplevede Odense-koncernen Alumeco i det regnskabsår, der sluttede 30. juni i år. De 12 måneder gav virksomheden et overskud, der var langt over det dobbelte af året før, som ellers var langt det bedste nogensinde. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye overskud blev på 847 millioner kroner før skat. Det er 2,7 gange tallet fra året før, og over seks gange overskuddet fra 2019/20, der ellers var et udmærket år. Med de mange penge i kassen, rundede egenkapitalen en milliard og er kommet op på 1,4 milliarder kroner.

Læs hele historien hos Fyens Stiftstidende.

Overskuddet svinder ind hos Montana

Joakim Lassen startede som administrerende direktør i familiefirmaet tilbage i 2015. Arkivfoto: Rune Buch/Montana Furniture

Forrige regnskabsår var så vellykket, at Montana endte med at give sine medarbejdere 10.000 kroner hver i bonus, men det nyudgivne regnskab fortæller en lidt anden historie om møbelproducenten.

Overskuddet for det seneste, skæve regnskabs år viser, at virksomhedens overskud er svundet med lidt mere end 19 millioner kroner før skat.

Nedgangen kommer kun året efter, Montana under coronakrisen slog alle sine rekorder, når det kommer til overskud. Det skyldes blandt andet investeringer og generelt flere udgifter, efter samfundet igen er kommet op i omdrejninger.

Læs hele historien hos Fyens Stiftstidende.

Ifads F-16-simulatorer skaber 18 overskud i streg

Ifad udvikler simulationssoftwaren med feedback fra blandt andre jagerpiloter for at prioritere at udvikle de vigtigste funktioner først. Foto: Kristoffer Stefansson

Virksomheden Ifad startede i 1987 som en nonprofit forskningsvirksomhed, men blev i 2004 et aktieselskab med speciale i simulationssystemer til Forsvaret.

Siden da har virksomheden hvert år haft plus på bundlinjen. Det seneste regnskab viser det 18. overskud i streg.

I en tid, hvor flere virksomheder er usikre om fremtiden på grund af inflationen, krigen i Ukraine, gas- og energiprisstigninger og tilbagebetalinger af coronalån, så står Ifad upåvirket.

- Med de produkter og de kunder vi har, ser fremtiden meget lys ud. De aftaler vi har med Forsvaret løber flere år ud i fremtiden, så vi ved allerede nu, at vi kommer til at lave overskud igen næste år, siger direktør Benny Graff Mortensen.

Læs hele historien hos Fyens Stiftstidende.

Unicontrol vandt startup-konkurrence

Mille Lindskrog Knudsen, professionelt bestyrelsesformand, stod for at overrække prisen som vinder af startup-pitchen til Ehsan Ekhlas fra Unicontrol. Foto: Mikkel Hansen/Skovdal Nordic

Tre unge virksomheder dystede torsdag om at vinde startup-kategorien ved regionsfinalen i vækstskaber-konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year.

Her kæmpede Coalescent Mobile Robotics, Dalum Beverage Equipment og Unicontrol om at vinde publikums gunst i en pitch-konkurrence, og det blev Ehsan Ekhlas og Unicontrol, der løb af med sejren.

Middelfart-virksomheden Carl Hansen & Søn blev kåret som Fyns bedste til vækst for tredje gang på seks år, mens Jens Haugaard, CEO i Hydac, blev tildelt Inspirationsprisen ved eventet.

Læs mere på erhvervplus.dk